Glasstad Classic Car Rally

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zaterdag 21 september 2019

Locatie: Het Oude Posthuys  |  Plaats: Leerdam, Nederland

GCCR - Glasstad Classic Car Rally


GCCR - Glasstad Classic Car Rally. Op de 3e zaterdag van september wordt ieder jaar de Glasstad Classic Car Rally verreden. In 2019 zal de rally dus plaatsvinden op 21 september en dat zal dan de 16e editie zijn. De organisatie is in handen van Lions Club Leerdam en de opbrengsten zullen ten goede komen aan de goede doelen die door de Lions zijn uitgekozen.

Deelname en voorwaarden:
De rally staat open voor equipes met auto´s ouder dan 25 jaar en voor jongere sportcoupés en cabriolets. Er zal op toegezien worden dat uw wagen APK gekeurd is en voldoet aan de wettelijke bepalingen en niet te veel uitlaatgeluid produceert. Een FIVA Identity Card is niet nodig. Natuurlijk dient de wagen een geldige verzekering te hebben. Er zal geen technische keuring gehouden worden.
De organisatie is zich er terdege van bewust dat de meeste auto's welke aan bovenstaande criteria voldoen een hogere milieubelasting geven in vergelijking met moderne auto's. Daarom doen wij ieder jaar een donatie aan Stichting Oud voor Behoud, ter compensatie. Zie www.oudvoorbehoud.nl voor meer informatie.

Klasse:
Er wordt gestart in één klasse, een klasse met enige uitdaging, maar zonder al te moeilijke kaartleesopdrachten. De rit biedt ook voldoende uitdaging voor de ervaren rallyrijders, ook zij zullen zich niet vervelen tijdens de Glasstad Classic Car Rally. Kortom een leuke rally voor iedereen met diverse kaartleessystemen, zoals Bol – Pijl systeem, punten / pijlen kortste route en ingetekende lijn met barricades.

Start en finish:
Deelnemers verzamelen zich in restaurant “Het Oude Posthuys” welke recht tegenover het plein ligt waar gestart wordt, het Dr.Reilinghplein bij het stadskantoor, op dit plein kan er worden geparkeerd en zal de startboog staan. Ontvangst vanaf 10.00 uur en de start vindt plaats om exact 12.01 uur, waarna de laagste startnummers als eerste van start zullen gaan. Hoe eerder u zich inschrijft hoe eerder u dus van de rit kunt genieten!

Inschrijfgeld:
Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 110,00 per equipe. Dit is inclusief de ontvangst met koffie, de lunch voor vertrek en het aperitief voorafgaande aan de prijsuitreiking. Uiteraard worden ook de voor de GCCR benodigde bescheiden zoals het routeboek, het reglement en de rallyschilden aan u verstrekt.

Het is mogelijk na afloop van de rit van een speciaal Rallydiner gebruik te maken (beperkt aantal plaatsen). In dat geval bedraagt de inschrijfprijs € 175,00 per equipe van twee personen.
Het diner is een echte aanrader om gezellig even na te praten en de nodige rallypunten verder door te nemen met de andere equipes. Over uw auto op het parkeerterrein hoeft u zich geen zorgen te maken, deze wordt door de organisatie bewaakt.

 

 

 

Inschrijfgeld
€ 110,00 - € 175,00
Adres
Dr. Reilinghplein
4141 DM Leerdam, Nederland

 

Kaart