Vecht voor Kinderen Rally

Rally's & Ritten voor Goede Doelen
Datum: zaterdag 2 juni 2018

Locatie: Stalhouderij De Zadelhoff  |  Plaats: Breukelen, Nederland

 

De Rally dag, 2 juni 2018.

De rally wordt georganiseerd door Rotaryclub Stichtse Vecht en wordt wederom uitgezet door Rutger Kwant van "The Rallycrew"

De rally staat open voor equipes met een auto van bij voorkeur 25 jaar en ouder. Het is natuurlijk ook mogelijk om met een young-timer de rally te rijden.

Het inschrijfgeld voor een equipe bedraagt € ???,- Voor dit bedrag krijgt u een mooi programma met koffie en gebak bij de start, een goed verzorgde lunch en deelname aan het diner. Uiteraard kunt u rekenen op professioneel verzorgd materiaal voor de rally, inclusief 2 poloshirts.

We hebben ook de mogelijkheid gecreëerd om met meer dan twee personen aan een equipe deel te nemen. De kosten per persoon extra bedragen € 80,- en hiervoor krijgt u natuurlijk ook koffie en gebak bij de start, een goed verzorgde lunch en deelname aan het diner. En daarnaast natuurlijk een geweldige ervaring die ook nog eens bijdraagt aan het goede doel!
Bent u niet in de gelegenheid mee te rijden dan bestaat ook de mogelijkheid om alleen mee te dineren (€ 50,-) en samen met de rijders na te genieten van een heerlijke dag!

Technische ondersteuning
Op 2 juni zal er door ware autoliefhebbers voor worden zorg gedragen dat u niet stil komt te staan met uw vierwieler.

Route
Rotaryclub Stichtse Vecht is gesitueerd in een fantastische regio. Het stroomgebied van de rivier De Vecht levert vele uren aan pittoreske routes in een prachtig landschap.

Bij de ‘Vecht voor Kinderen Rally’ kunt u kiezen uit 2 klassementen: de Sportklasse: voor de equipes die dit soort evenementen al eerder hebben meegemaakt, en de Tourklasse, voor iedereen die op een relaxte manier wil genieten van de auto en het landschap.

Extra Informatie

Voor extra informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat door middel van een e-mail naar:keuningew@hotmail.com of snail-mail:
Rotary Club Stichtse Vecht
Oud Over 56
3632 VE Loenen aan de Vecht

 

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 250,00
Adres
Zandpad 34a
3621 ND Breukelen, Nederland

 

Kaart