Midwinter Classic

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zondag 28 januari 2018

Locatie: Restaurant De Nadorst  |  Plaats: Blokker, Nederland

 

De 10e Midwinter Classic wordt georganiseerd op zondag 28 januari 2018

Start- en finishlocatie

Voor deze jubileum-editie van de Midwinter Classic gaan we naar Restaurant De Nadorst in Blokker voor de Start en Finish. Dit gezellige restaurant heeft een grote eigen parkeerplaats en een uitstekende keuken. Dus na afloop een tafeltje reserveren is een goed idee. Vanuit deze locatie kunnen we gemakkelijk het oostelijke deel van de kop van Noord-Holland een keer aandoen. De lunch zal weer bij Restaurant 't Anker in Kolhorn zijn. Vorig jaar werden we daar getrakteerd op een voortreffelijke lunch en dat willen we graag nog een keer meemaken.

Route en uitzetters

Er zullen weer twee kaartlees-trajecten worden gereden. In de ochtend een oostelijke lus door een gebied waar we nog maar weinig zijn geweest. Dit traject, waarin ook een Special zal worden verreden, wordt uitgezet door Adrie Brugmans. Het middagtraject wordt uitgezet door Jaap Daamen en maakt vanuit Kolhorn een meer westelijke lus via de prachtige dijkweggetjes terug naar Blokker.

Inschrijven

Vanaf 1 september 2017 is het mogelijk om electronisch in te schrijven. Hou vanaf die datum deze site dus in de gaten. Er kunnen maximaal 100 equipes worden toegelaten. De voorkeur gaat uit naar klassiekers, maar ook met modernere auto's kan worden deelgenomen. Er zijn, behalve dat moet worden voldaan aan de Nederlandse wetgeving, geen bijzondere eisen om mee te kunnen doen. Ook eigenaren van geschorste klassiekers kunnen aan de MWC deelnemen. Er zal bij de belastingdienst een ontheffing MRB worden aangevraagd.

De MWC 2018 telt weer mee voor Het NRF-kampioenschap Klassiek, maar dan moet uiteraard aan de deelname-voorwaarden van dat kampioenschap worden voldaan. (Kijk op http://www.nrf-autosport.nl/ voor meer info)

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 120,00
Adres
Westerblokker 171
1695 AE Blokker, Nederland

 

Kaart