Midwinter Classic

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zondag 26 januari 2020

Locatie: Restaurant De Nadorst  |  Plaats: Blokker, Nederland

 

De Midwinter Classic 2020 zal worden verreden op zondag 26 januari.

Dat wordt alweer de 12e editie van deze kaartleesrally, waarvan het wedstrijdgebied zoals gebruikelijk weer volledig in Noord-Holland zal liggen.
Start en finish zullen in dezelfde locatie als vorige keer zijn. Dus weer Restaurant De Nadorst in Hoorn. Het uitzetten van de route is weer in de vertrouwde handen van Jaap Daamen en Adrie Brugmans.

De route ligt inmiddels vast en de benodigde - in Noord Holland zeer dure!- ontheffingen en vergunningen worden aangevraagd.

Nieuwe klasse-indeling

In overleg met de NRF is besloten om over te gaan naar drie klassen. De toerklasse voor beginners en equipes met nog weinig ervaring. De sportklasse voor equipes met ervaring, maar (nog) niet op het niveau van de toppers, die in de masterklasse kunnen inschrijven. Wij denken dat hierdoor een betere balans in de onderlinge strijd binnen de klassen zal ontstaan.

Inschrijven en licenties

De inschrijving dient digitaal via deze website te worden gedaan. Zie de "MWC 2020" tab van het menu, maar u kunt ook hier klikken. De Midwinter Classic wordt georganiseerd volgens de bepalingen van de NRF. Dat houdt ondermeer in dat deelnemers in het bezit van een licentie moeten zijn. Leden van bij de NRF aangesloten clubs hebben die, maar ook niet-leden kunnen inschrijven. Zij krijgen bij de starttafel op 26 januari gratis een tijdelijke daglicentie.

Inschrijving staat open voor deelname met alle typen en bouwjaren auto's, maar de voorkeur gaat uit naar ouder dan 25 jaar of jongere sportcoupés of cabriolets.

 

 

 

E-mail
pvdlans@planet.nl
Inschrijfgeld
€ 125,00
Adres
Westerblokker 171
1695 AE Blokker, Nederland

 

Kaart