Brabantse Wal Classic

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zondag 26 augustus 2018

Locatie: Partycentrum Natuurlijk Kloof  |  Plaats: Bergen op Zoom, Nederland

 

DEZE RALLY IS VOOR 2018 GEANNULEERD.

 

De Brabantse Wal Classic is de opvolger van de Oosterschelderit

Vanaf 2004 is 10 jaar lang de Oosterschelderit verreden, vooral in de provincie Zeeland. Vanaf 2015 staat de Brabantse Wal Classic als opvolger van de Oosterschelderit op de kalender. Het uiterste westen van Noord-Brabant, het toeristische gebied De Brabantse Wal  leent zich uitstekend voor alweer  de 4e editie van de Brabantse Wal Classic op zondag 26 augustus 2018.

Deze classic-rally die de mooiste plekjes van de Brabantse Wal doorkruist zal, net als in het verleden de Oosterschelderit, meetellen voor het NRF kampioenschap Klassiek, maar... is zeker ook een aantrekkelijke rally voor de enthousiaste DHRC-rallyrijders en rijdsters. Ook bij onze Belgische zuiderburen hopen we de autosporters weer warm te krijgen voor deelname aan deze Classic Rally.

De Brabantse Wal Classic wordt een rit zonder alsmaar ‘draaien en keren’. Lekker doorrijden met een regularity in minimaal één van de trajecten. Een mooie rallydag voor alle deelnemers vinden we belangrijker dan het behalen van strafpunten.
Als start en finishlokatie is dit jaar weer gekozen voor Restaurant 'Natuurlijk Kloof', in het bosrijke buitengebied van Bergen op Zoom en met een royale parkeerplaats voor alle deelnemende auto's. Een flinke ploeg mensen zal de gehele dag in touw zijn om alles vlotjes te laten verlopen. En we proberen de gezelligheid van de vorige keer minimaal te evenaren.
 
Er zal op 26 augustus gereden worden in 5 klassen: voor deelnemers met weinig tot geen ervaring is er de Recreatieklasse. Voor equipes met enige ervaring is er de Toerklasse en de wat meer ervaren equipes kunnen hun krachten meten in de Sportklasse.  Voor deelnemers met een auto van na 1984 zijn er een beperkt aantal plaatsen in een Open Sport- en Toerklasse. Maar nogmaals: voor alle klassen geldt: de moeilijkheidsgraad is (zeer) beperkt en lekker rijden is het devies.

Uitzetters van de 4e Brabantse Wal Classic zijn ervaren navigatoren Richard Dekkers en Henk Melkert.

Inschrijven is vanaf 1 februari 2018 mogelijk via de 'Inschrijven'-button boven in de menubalk. Deelnamekosten bedragen voor de Sport- en de Toerklasse € 145,- en voor de Recreatieklasse € 115,- (maximaal 25 plaatsen en alleen voor echt beginnende equipes). Behalve de prachtige routeboeken, rallyschild en sticker en een duidelijke uitleg zijn ook inbegrepen: ontvangst met koffie + wat lekkers, een goedverzorgde lunch met o.a. soep en rallykroket en een uitstekend dinerbuffet na de rally. Het inschrijfgeld kunt u overmaken naar IBAN: NL55 ABNA 0812 2667 06 t.n.v. GAC De Krabbenrijders.

 

 

Inschrijfgeld
€ 145,00
Adres
Zurenhoek 5
4624 TE Bergen op Zoom, Nederland

 

Kaart