Sportscar Winter Rally

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zaterdag 8 december 2018

Locatie: Novotel Maastricht  |  Plaats: Maastricht, Nederland

 

De Sportscar Winter Rally is het kleine broertje van de Sportscar Spring Rally. Na vele succesvolle Lente edities in het verleden is deze Tourrally sinds 2018 weer terug. Op zaterdag 8 december zal de eerste Winter editie plaatsvinden met als bekende finishlocatie Novotel Maastricht. Het event zal jaarlijks terug keren aan het begin van de maand december.

Deze rally is voor sportwagens, zowel jong als oud. Om deelname van oldtimers en youngtimers te bevorderen zullen we het bouwjaar van de sportwagen mee laten tellen in de puntentelling. Iedere auto is welkom, als het maar twee deuren heeft en sportief is.

De rally is een tourrit en absoluut geen snelheidsrally. Punten kunnen gescoord worden door de juiste route te rijden en de opdrachten juist uit te voeren. Buiten Bol-Pijl zullen er meerdere rally systemen worden toegepast zoals een fotorit, ingetekende lijn en punten vrije route. Je zult dus ook moeten kaartlezen. De rally zal zowel voor de recreatieve rijder als voor de meer ervaren rallyrijder plezier en spanning bieden.

Op zaterdagochtend komen de gasten en deelnemers aan in Maastricht. Vanaf 09u00 zal de inschrijving openen om alle routeboeken en stickers in ontvangst te nemen. Om 10u00 zal de eerste sportwagen vertrekken voor een mooie dag in het Heuvelland en de Ardennen. Tussendoor zal er nog een koffiestop zijn en ook een lunchpauze. Rondom 16u00 zullen we de eerste deelnemers verwachten bij de finish. Na een gezellige borrel zullen de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet.

Mocht de rally niet kunnen doorgaan in verband met extreem slecht weer, dan kunt of 90% van uw inschrijfgeld terug ontvangen of het volledige bedrag gebruiken als tegoed voor een van onze andere rallies, zoals de Sportscar Spring Rally of Rallye de Gravenrode. De inschrijving voor de rally zal op 25 november sluiten!

 

 

 

Telefoon
(06) 55103999
Inschrijfgeld
vanaf € 165,00
Adres
Sibemaweg 10
6227 AH Maastricht, Nederland

 

Kaart