Finalerit 2018

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zondag 16 december 2018

Locatie: Restaurant De Vresselse Hut  |  Plaats: Sint-Oedenrode, Nederland

 

Als absolute afsluiter van het NRF kampioenschap Kaartlezen is dit jaar een nieuwe rit op de kalender geplaatst, namelijk de Finalerit.


Tijdens dit compacte evenement, vlak voor de kerstdagen, wordt u door de uitzetters op pad gestuurd door een relatief onbekend wedstrijdterrein rondom Sint Oedenrode.
Het is aan u te trachten voor het donker weer binnen te zijn.

De hele dag heeft u te maken met een duidelijke kleurenkaart, met daarop enkele pijlen en punten. Echter hebben zowel het ochtend als het middagtraject een eigen twist, die voor de meesten van u nieuw zullen zijn.

In de ochtend rijdt u namelijk de kortste route naar de pijlen, maar… u mag tijdens uw constructie en herconstructie de pijlen alleen in de richting van de pijl rijden als ze aan de beurt zijn. Verder mag u ze totaal niet in uw route opnemen….. behalve in tegengestelde richting. Dus tegennatuurlijk construeren.

In de middag moet u de herconstructie vergeten, hier rijdt u namelijk naar pijlen en punten zonder hoofdroute. Dit betekent dus, dat indien de route niet te rijden is, u weer een nieuwe route moet maken. Hier is voor de A & B klasse nog een extra bijzonderheid. In de routeopdracht staat namelijk dat u (elke keer weer) de één-na-kortste route moet rijden.

Het klinkt allemaal pittig (en dat is het ook), maar de uitzetters denken naast alle vallen, toch nog een lekkere rij-rit te hebben gemaakt.

Voor de C-klasse hebben we het allemaal niet zo moeilijk gemaakt, hier gaat het voornamelijk om de juiste route te vinden en vooral lekker te rijden.

Kom dus allen naar Sint Oedenrode en schrijf u vandaag nog in via het inschrijfformulier op deze site.

Deze rit wordt georganiseerd door de NRF

Uitzetter
Remco Luksemburg

Wedstrijdleider
Piet Luksemburg

Controleurs
Peter Rovers en Bart den Hartog

Rekenkamer
Dick Brouwer

Start- en finishlocatie
Restaurant De Vresselse Hut – Vresselseweg 33 – 5491 PA Sint-Oedenrode

 

 

 

E-mail
remco.luksemburg@live.nl
Inschrijfgeld
€ 50,00
Adres
Vresselseweg 33
5491 PA Sint-Oedenrode, Nederland

 

Kaart