4 Uren van Hellendoorn

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zondag 23 september 2018

Locatie: Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers  |  Plaats: Hellendoorn, Nederland

 

De 4 Uren van Hellendoorn is een ééndaagse kaartleesrally die het "gat" overbrugd tussen de 8 Uren van Hellendoorn 2017 en de 8 Uren van Hellendoorn 2019 - Midzommereditie. Deze kaartleesrally is opgezet als een pure kaartleeswedstrijd zonder poespas: aanmelden, starten en rijden. De route zal gereden worden aan de hand van verschillende kaartleessystemen en reglementen, waarbij de route door de mooie omgeving van Hellendoorn voert. Deze wedstrijd staat open voor alle auto's - modern, youngtimer of klassiek - en geven zowel de bestuurder als de navigator genoeg te doen om de route binnen de gestelde tijd te voltooien.

Deelnemers kunnen kiezen uit twee klassen, de toer- en de sportklasse. De route is voor beide klassen grotendeels gelijk, maar de sportklasse kan met andere kaartleessystemen werken.
De kaartlees trajecten zijn eenvoudig gehouden zodat equipes met minder ervaring mee kunnen in de toerklasse. Ervarene equipes komen ook zeker aan hun trekken, zowel in de toer- als in de sportklasse.

Inschrijven is niet nodig, maar mag wel via asvh.kaartlezen@gmail.com, het maximale aantal equipes is vastgesteld op 75 equipes. Deelnamekosten zijn € 10,- per equipe.

 

E-mail
asvh.kaartlezen@gmail.com
Inschrijfgeld
€ 10,00
Adres
Dorpsstraat 26
7447 CS Hellendoorn, Nederland

 

Kaart