BCT Trophy

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zaterdag 21 april 2018 - zondag 22 april 2018

Locatie: Nog niet bekend

 

BCT-Trophy


BCT is de afkorting van Bartje Classic Toer. Ooit begonnen (de 1e rit was in 2002) als een toerrit voor klassieke auto's. Tegenwoordig kan er ook worden deelgenomen met bijzondere auto's, cabrio's en youngtimers.

De BCT-Trophy heeft alles in zich om petrolheads een heerlijk weekend te bezorgen. Wisselende bestemmingen in binnen- en buitenland. Uiteraard via de mooiste routes en uitdagende stuurmanswegen. Goed hotel, Happy Hour, uitleg over de route, gezellig en prima diner (buffet) en natuurlijk gezellige borrelpraat. En last but not least: een groep mensen met een Bourgondische inslag.

U kunt kiezen uit de volgende niveaus:

Toerklasse: u maakt kennis met kaartleessystemen en bereikt toch relaxed en eenvoudig de bestemming. En als u helemaal geen competitie wenst: ook prima want alleen de route volgen is eenvoudig. U kunt ook kiezen voor een beetje competitie. De winnende equipe gaat met een beker naar huis.

Sportklasse: tijdens spannende kaartleestrajecten is uw focus vooral gericht op het klassement, misschien valt u wel in de prijzen! Tussen de trajecten krijgt u alle gelegenheid om de omgeving te leren kennen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 419,-. Dit is per equipe en inclusief hotelovernachtingen, diners, lunches en materiaal.

 

Telefoon
06-5704.4857
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 419,00