Classic 500 Challenge

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: vrijdag 8 juni 2018 - zaterdag 9 juni 2018

Locatie: Van der Valk Apeldoorn  |  Plaats: Apeldoorn, Nederland

 

De 9e editie van de Classic 500 Challenge wordt op 8 en 9 juni 2018 gereden. De start en finish zijn zijn dit jaar bij het splinternieuwe Van der Valk hotel in Apeldoorn dat begin 2018 haar deuren opent. Evenals in 2016 en 2017 overnachten we in het Van der Valk Hotel in Enschede wat ons, maar ook de deelnemers, heel goed is bevallen.  

De rally zal in de Sterklasse voor zowel bestuurder als navigator volop uitdagingen bieden; voor de Sportklasse zijn de kaartleesopdrachten eenvoudiger met minder kaartmanipulaties en een minder strak tijdschema. In de Tourklasse geen kaartmanipulaties, maar een eenvoudig te rijden route.Voor alle klassen zullen er meerdere regelmatigheid- en kaartleesproeven per dag zijn en in een gebied waar men geen overlast voor de omgeving zal bezorgen. Er zal door de organisatie meer aandacht aan verkeers- en snelheidsovertredingen geschonken worden. In iedere sectie zal in ieder geval één snelheidscontrole gehouden worden.

De organisatie is er van overtuigd dat de deelnemers volop zullen genieten van de route, de rustlocaties waar we zoals ieder jaar veel aandacht aan besteden en de overnachting voor deelnemers en marshals in één hotel die de sfeer en onderlinge gezelligheid verhogen. De uitgebreide en overheerlijke buffetten tijdens het diner die, inclusief onbeperkte drankjes, worden geserveerd zijn inmiddels befaamd bij onze deelnemers. Evenals voorgaande edities kunnen equipes gratis inschrijven voor een team. Voor het best geklasseerde team, ongeacht de klasse, hebben we mooie trofeeën beschikbaar.

In de aanloop naar de start van het evenement zullen wij meer details over de route bekendmaken.

 

Telefoon
06 299 44 500
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Inschrijfgeld
€ 695,00
Adres
Landgoedlaan 1, Apeldoorn
7325AW Apeldoorn, Nederland

 

Kaart