Tour de Gazet

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: zaterdag 24 november 2018

Locatie: Teugel/Even Resort Hotel  |  Plaats: Uden, Nederland

 

 

De 5e Tour de Gazet, ons 1e lustrum, wordt op zaterdag 24 november georganiseerd.
De editie van 2017 hebben we helaas moeten cancellen, maar deze 5e editie brengt u als deelnemer in ieder geval alles wat u in de vorige 4 edities heeft gewaardeerd en daarbij introduceren wij de ultra-all-inclusive verzorging die u bij geen enkele andere rally aantreft. Uitgezonderd uw brandstof is echt alles inclusief.

Start en finish van deze Tour de Gazet 2018 is het Teugel/Even Resort Hotel en Restaurant in het buitengebied van Uden, Noord-Brabant. Een prima locatie, met voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om de avond ervoor (en/of) erna te overnachten.

Vanuit de startlocatie gaat de ochtendetappe in oostelijke en vervolgens in zuidelijke richting. De lunch is bij Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel. We vertrekken daarna weer in westelijke richting, om tenslotte af te buigen naar het noordoosten richting finish in Uden.

Hoewel de hele rally zich afspeelt in Noord-Brabant, zul je je af en toe in het verre buitenland wanen als je locaties tegenkomt met de namen Zuid-Carolina, Adelaide en Borneo. Uitzetter Fred Hak heeft diverse kaartleessystemen in petto, met bijvoorbeeld pijlen kortste route, punten één na kortste route, ingetekende lijn met barricades, grensbenadering met pijlen en punten vrije route. Elk met een aan de klasse aangepaste moeilijkheidsgraad. Terug in Uden hebben de deelnemers 240 tot 280 km afgelegd, al naar gelang de klasse waarin zij deelnemen.

Bedenk daarbij dat eind november de dagen al weer flink korter zijn en u begrijpt dat deze afsluiter van het rallyseizoen niet te missen is.

Vanwege het wegvallen van de STAR rally 2018, is de Tour de Gazet de enige NK-rally in november en een laatste mogelijkheid om uw klassering te verbeteren voor het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s van de DHRC.

 

 

 

E-mail
info@tourdegazet.nl
Inschrijfgeld
€ 225,00
Adres
Bedafseweg 22
5406 TM Uden, Nederland

 

Kaart