RN logo2017 zwart

Aankomende
Rally's & Ritten

Star Rally

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: zaterdag 17 november 2018

Locatie: nog niet bekend

 

De 19e editie van de STAR Rally 2018 is een regelmatigheidsrit voor (klassieke) auto’s die op zaterdag 17 november 2018 wordt georganiseerd door de Stichting A-vents onder auspiciën van de NHRF.

Aan de STAR Rally 2018 kan dit jaar deelgenomen worden door alle liefhebbers van deze sport. Wij organiseren het evenement met zowel een Historische klasse als een Open klasse.

Aan de Historische klasse kan worden deelgenomen met auto’s met een bouwjaar van voor 1-1-1987. Alle auto’s met een jongere leeftijd worden ingedeeld in de Open klasse.

Er wordt daarbij nog een onderscheid gemaakt in:
• Tourklasse: geschikt voor de minder ervaren en beginnende deelnemers, ca.245 km.
• Sportklasse: geschikt voor de meer ervaren deelnemers, totaal ca. 265 km
• Expertklasse: geschikt voor de zeer ervaren deelnemers, totaal ca. 285 km

De STAR Rally telt mee voor het DHRC Nederlands Historisch Kampioenschap 2018. Alleen de resultaten uit de Historische klasse tellen mee voor het NK.Het maximum aantal deelnemende auto’s is vastgesteld op 90 equipes.De auto dient voor de duur van de rally tot de openbare weg te zijn toegelaten en voorzien te zijn (indien van toepassing) van een geldige APK. Deelnemende auto’s behoeven niet voorzien te zijn van een FIA of FIVA identiteitspaspoort of -kaart.Een equipe bestaat uit een bestuurder en een navigator. De bestuurder moet minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs. De navigator moet minimaal 16 jaar oud zijn.

Het evenement wordt verreden binnen de grenzen van de Provincie Gelderland, in overeenstemming met:- de wegenverkeerswetgeving van Nederland.,- het Standaard Reglement Regelmatigheidsritten NHRF,- route opdrachten,- en eventuele aanvullende bulletins.Kosten voor inschrijving bedragen: € 179, - per equipe. Het inschrijfgeld kan uitsluitend betaald worden door overmaking op rekeningnummer NL19 INGB 0664 3771 22 t.n.v. STAR Rally te Westervoort, onder duidelijke vermelding van de beide namen van de equipe.

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 179,00