Nacht van Nederland

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: zaterdag 13 oktober 2018 - zondag 14 oktober 2018

Locatie: Markt  |  Plaats: Wijk bij Duurstede, Nederland

 

Editie 2018Voorwaarden

Maximum aantal equipes
Het aantal inschrijvers / deelnemers is gelimiteerd tot 60 auto's

Auto en verzekering
Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder. De deelnemende auto's hoeven niet voorzien te zijn van een FIVA Identity Card of KNAF HRCP, echter dienen wel te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing) en te voldoen aan alle, in het land van registratie vereiste wettelijke bepalingen. De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een geldige autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen geldig tijdens de Nacht van Nederland. De organisatie zal voor uw equipe tevens een secundaire WAM-dekking afsluiten, geldig van de start tot de finish van het evenement.

Reglement
Op de Nacht van Nederland is het Standaard Reglement Regelmatigheidsritten 3.0 (SR) van de NHRF van toepassing, aangevuld met een eigen reglement en, indien nodig, bulletins. Dit reglement zal vroegtijdig worden gepubliceerd op deze website. Heeft u vragen m.b.t. deelname, uw auto, wijze van navigeren of anderzins, neemt u gerust contact op.

Tripmaster
Zowel mechanische, elektronische als GPS-gestuurde afstandmeters, al dan niet uitgerust met de mogelijkheid om de gemiddelde snelheid te meten, zijn toegestaan. Het gebruik van App's op een mobile apparaat met bovengenoemde functionaliteit is niet toegestaan.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via het electronische inschrijfformulier dat u boven in het menu aantreft. Bij inschrijving gaat u accoord met deze voorwaarden.
Het is mogelijk om zakelijk in te schrijven. U ontvangt dan een factuur met btw en een halve pagina advertentie in het routeboek. Wanneer u zakelijk wilt inschrijven kunt u dit op het inschrijfformulier aangeven.

Sluitingstermijn
De inschrijving sluit op 5 oktober 2018 of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt zullen aanmeldingen in volgorde van aanmelding op een wachtlijst worden geplaatst.

8e editie 2018 - voorlopig programma -

26 september Publicatie reglement

5 oktober Sluiting inschrijving

13 oktober
15:00 uur Opening documentencontrole
16:15 uur Briefing
16:00 uur Sluiting documentencontrole
17:01 uur Start op markt in Wijk bij Duurstede
20:00 uur Pauze en diner

14 oktober
00:00 uur Pauze en kleine snack
03:00 uur Pauze en kleine snack
07:30 uur Finish en ontbijt in Wijk bij Duurstede

17 oktober Publicatie uitslag op internet

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 325,00
Adres
Markt
3961 Wijk bij Duurstede, Nederland

 

Kaart