Stelling van Amsterdam Rally

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: zaterdag 26 mei 2018

Locatie: Hampshire Golfhotel - Waterland  |  Plaats: Purmerend, Nederland

 

De inschrijving voor de 6e SVAR die op zaterdag 26 mei 2018 wordt gereden is vanaf nu geopend. Inschrijven kunt u via www.svar.nl/inschrijven.

We nemen u nog even terug naar de 5e SVAR op 27 mei van dit jaar. Het was de warmste dag van het jaar in het Hemelvaart weekend. Dat heeft u als deelnemer en wij als organisatie aan den lijve ondervonden. Druk, drukker, drukst wat tot vertragingen leidde i.c.m. (te) pittige kaartleestrajecten.

Als organisatie hebben we uitvoerig geëvalueerd en verbetermogelijkheden direct geïmplementeerd in de 6e SVAR die op 26 mei 2018 wordt verreden.   
U kent, als deelnemer aan voorgaande edities, onze ultra-all-inclusive SVAR-verzorging, de after-party met livemuziek, waardoor de prijsuitreiking doorgaans onder grote belangstelling plaatsvindt.

Wat blijft, zijn de inmiddels vertrouwde en verbeterde ingrediënten:

  • Uitdagende en dit keer nog grondiger gecontroleerde routes op uitstekend kaartmateriaal en uitdagende systemen, tests en regularities verzorgd door de Nederlands Kampioen van 2016; Jürgen Donders.
  • Ons inmiddels geroemde ultra-all-inclusive concept: je schrijft in, betaalt en verder blijft die knip op zak. De hele dag is verzorgd incl. ontvangst ’s-morgens, koffiebreak onderweg, uitstekende lunch, een middagsnack, alle drankjes na de finish en BBQ aan het strand van Villa Westend.
  • Een enthousiaste organisatie – die tijdens de rally “in het veld” aanwezig is,
  • De inmiddels geroemde gezelligheid tijdens de SVAR, maar ook daarna, inclusief livemuziek en tot nu toe ieder jaar prachtig weer.
  • De SVAR telt mee voor het NK van de DHRC en wordt conform het NHRF-standaard-regelement georganiseerd en verreden. Dit biedt je als deelnemer o.a. de aanvullende WAM-verzekering.
  • Expert-, Sport- & Tourklasse (in de tourklasse is een apart klassement voor niet-classic-cars)

Specifiek voor de 6e SVAR op 26 mei 2018:

  • Start- en lunch zijn op dezelfde locatie; het ruim opgezette Hampshire Golfhotel - Waterland in Purmerend met voldoende parkeergelegenheid.

Kortom, alle reden om 26 mei 2018 in uw rally-agenda te noteren en we hopen dan ook u allemaal weer aan de start te mogen begroeten.
Vorige edities zaten vol, vorig jaar hebben we zelfs een wacht/reservelijst moeten hanteren. Veel vaste SVAR-deelnemers hebben inmiddels aangegeven zeker weer mee te willen rijden.
Verzeker je van deelname aan een puik georganiseerde en zeker dé gezelligste 1-dagsrally op de kalender in 2018. Kijk wie reeds ingeschreven hebben op www.svar.nl/deelnemers en schrijf je in op www.svar.nl/inschrijven

We begroeten u graag aan de start in Purmerend op 26 mei.

Organisatieteam SVAR:
Ben Vermeer, Frank Schaap, Erwin van Westerop, Jürgen Donders & Peter Spruijt

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Inschrijfgeld
€ 225,00
Adres
Westerweg 60
1445 AD Purmerend, Nederland

 

Kaart