Rally van de Grensstreek

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: zaterdag 7 april 2018 - zondag 8 april 2018

Locatie: Golden Tulip Jagershorst  |  Plaats: Leende, Nederland

 

Kosten
Het inschrijfgeld voor deelname aan de Rally van de Grensstreek bedraagt € 395,- per equipe. Dit is uiteraard inclusief de lunches op zaterdag en zondag en het diner op zaterdagavond. Alle rallybescheiden zijn vanzelfsprekend hierbij inbegrepen. Ook worden voor uw equipe de nodige verzekeringen afgesloten zoals een secundaire WAM-dekking.

Hotelkamer
U kunt op het inschrijfformulier aangeven of wij voor u een hotelkamer moeten reserveren in het rallyhotel. Wij hebben met het rallyhotel Golden Tulip Jagershorst een speciaal rallytarief kunnen afspreken voor onze deelnemers. U betaalt voor een tweepersoonskamer (o.b.v. twin beds) € 109,- incl. ontbijt. Een upgrade naar een Suite (double bed) kost € 20,- extra per kamer. Een éénpersoonskamer kost € 99,- per persoon, incl. ontbijt. De kosten hiervan rekent u zelf af met het hotel bij aankomst of vertrek.

Voorlopig programma

20 november 2017
Inschrijving geopend

19 maart 2018
Publicatie van het Bijzonder Reglement

26 maart 2018
Sluiting inschrijving

7 april 2018 *
vanaf 08.00 uur documentencontrole bij Golden Tulip Jagershorst
09.00 uur briefing
10.00 uur start etappe 1
13.00 uur lunch
17.15 - 18.00 uur finish deelnemers etappe 1
19.30 uur diner

8 april 2018 *
08.30 uur start etappe 3
12:00 uur lunch 
16.00 uur finish deelnemers etappe 2
17.00 uur publicatie voorlopige einduitslag, aansluitend prijsuitreiking

Maximum aantal equipes

Het aantal inschrijvers / deelnemende equipes is gelimiteerd tot 80 auto’s.

Klassen

Er kan gestart worden in de Expertklasse en Sportklasse voor ervaren deelnemers of in de Tourklasse, voor minder ervaren of beginnende deelnemers.

Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder. De deelnemende auto's hoeven niet voorzien te zijn van een FIVA Identity Card of KNAF HRCP, echter dienen wel te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing) en te voldoen aan alle, in het land van registratie vereiste wettelijke bepalingen. De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een geldige autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen geldig tijdens de Rally van de Grensstreek. De organisatie zal voor uw equipe tevens een secundaire WAM-dekking afsluiten, geldig van de start tot de finish van het evenement.

Reglement

Het reglement van de Rally van de Grensstreek wordt op enig tijdstip gepubliceerd op deze website. Dit reglement is getoetst door de Nederlandse Historische Rally Federatie en voldoet aan alle door haar gestelde voorwaarden. Indien nodig zal dit reglement worden aangevuld met bulletins. Heeft u vragen m.b.t. deelname, uw auto, wijze van navigeren of anderzins, neemt u gerust contact op.

Hotelovernachting

De equipes dienen zelf, indien gewenst, te zorgen voor een hotelovernachting. Dit kan in het rally hoofdkwartier of in één van de naburige hotels en geschiedt voor eigen rekening en risico.

Wij bieden u de service om direct bij inschrijving een overnachting te reserveren het rally hoofdkwartier. Hierbij gelden de volgende tarieven:

Een standaard twee-persoonskamer (twin-beds) kost € 109,-
Een één-persoonskamer kost € 99,-
Een suite voorzien van twee-persoonsbed € 139,-
Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.

U dient dit ter plaatse zelf afrekenen. U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u een overnachting wenst. Wij zullen uw naam doorgeven aan het rallyhotel en u ontvangt separaat van het hotel een bevestiging.

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld
€ 395,00
Adres
Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende, Nederland

 

Kaart