Betuwe Classic

Rally's & Ritten onder NHRF/KNAF
Datum: zaterdag 14 april 2018

Locatie: Garage Knobbout  |  Plaats: Beusichem, Nederland

 

Op 14 april 2018 zal de 7e editie van de Betuwe Classic plaatsvinden. De Betuwe Classic staat er om bekend dat deze zich voornamelijk richt op de Tourklasse. Dat neemt niet weg dat wij voor de Sportklasse altijd een paar uitdagingen verzinnen. Dit jaar is wederom de mogelijkheid om in te schrijven in de Expertklasse. Deze klasse is voor de “doorgewinterde” equipes.

Aan de Betuwe Classic 2018 kan dit jaar deelgenomen worden door alle liefhebbers van deze sport. Wij organiseren het evenement met zowel een Historische als een Open klasse. Aan de Historische klasse kan worden deelgenomen met auto’s met een bouwjaar van voor 1-1-1988. Alle auto’s met een jongere leeftijd worden ingedeeld in de Open klasse

De route wordt onder leiding van René Klement uitgezet, waarbij Kees van Hattum en Henk Ledderhof 2 trajecten voor hun rekening nemen.

Globaal zal het evenement er als volgt uit zien:
Voor de start zijn we weer welkom bij Garage Knobbout in Beusichem. Na een route van ongeveer 2 uur, zal er een koffiepauze met lekkernij ingeroosterd worden bij Restaurant De Betuwe in Tiel, waar we op het parkeerterrein een test zullen uitvoeren. Daarna wordt een traject van circa 1,5 uur gereden met aansluitend de lunch. Ook deze zal bij Restaurant De Betuwe geserveerd worden en wordt door een andere klasse de test gereden. In de middag voorzien we een route van ongeveer 3 uur, zodat we rond half 5 kunnen neerstrijken bij De Blusser in Beusichem. De systemen zijn simpel gehouden.

De Betuwe Classic telt mee voor het DHRC Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2018.

De kosten voor inschrijving voor de Betuwe Classic 2018 bedragen € 179,-- per equipe. Het inschrijfgeld kan betaald worden door overmaking per bank op rekeningnummer NL73INGB0660788993 t.n.v. Stichting A-vents te Westervoort, onder vermelding van de naam van de equipe.

 

 

 

Telefoon
06 51 51 34 77
Inschrijfgeld
€ 179,00
Adres
De Kerswerf 2
4112 ME Beusichem, Nederland

 

Kaart