Leden van DHRC welkom bij Proloog Tulpenrallye
Afdrukken

Leden van DHRC welkom bij Proloog Tulpenrallye

Write a comment

 

Op zaterdag 15 april vindt de conformiteitscontrole voor de Tulpenrallye 2023 plaats op het militair oefenterrein de Vlasakkers in Amersfoort. De Vlasakkers vormt een roemrucht onderdeel van de historie van de Tulpenrallye. Al sinds 1966 werden hier vele schitterende proeven uitgezet. 

 2023 LOGO TULPENRALLYE KLEUR PNG 350x201 logo groot

Wil je als DHRC-lid ook de sfeer proeven van de Tulpenrallye? Dat kan! Voorafgaand aan de keuring heeft de organisatie van de Tulpenrallye een kaartleesrit uitgezet waaraan DHRC-leden tegen een zeer laag tarief kunnen deelnemen! Het programma ziet er als volgt uit:

Dit alles voor een bijdrage van € 25 per equipe. Deelnemers ontvangen een Tulpenrallye-aandenken, alle materiaal voor de training en ontvangst met koffie. Zin om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar proloog@tulpenrallye.nl. Vermeld daarin dat je DHRC-lid bent en geef de beide namen van de equipe en van de auto het merk, type, bouwjaar en kenteken door. Op basis hiervan neemt de organisatie contact met je op. Acceptatie gaat op volgorde van aanmelding en betaling van het inschrijfgeld. Wacht niet te lang, want we kunnen maximaal 50 DHRC-equipes deze unieke kans bieden.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast