Rotary Haarzuylens zoekt rally liefhebbers met klassieke auto’s

Rotary Haarzuylens zoekt rally liefhebbers met klassieke auto’s

Write a comment


Na 12 gezellige edities zet Rotary Haarzuylens een nieuw rally evenement neer onder de oude naam. 10 juni a.s. wordt de 13e Tour Unlimited Rally gehouden. Een rally vergelijkbaar met de Alzheimer Rally, de Classic 500 Challenge en de ROZ Classic, die daarnaast ook het goede doel een warm hart toedraagt. De Rally wordt uitgezet door Remco Luksemburg van Rally en Meer.

Het startschot zal die dag gegeven worden op een buitenplaats nabij Harmelen. De rit voert vervolgens zuidelijk via Montfoort naar de Betuwe, op fort Vuren staat een lunch klaar en afsluitend is er een diner in het Wapen van Haarzuylens.

De opbrengst van deze rally komt geheel ten goede aan de Stichting Reis met je Hart die zich inzet voor mensen die door gebrek aan financiële middelen al langere tijd niet van een vakantie hebben kunnen genieten, maar die dit van harte gegund wordt door anderen uit hun omgeving. Reis met je Hart wil mensen bewuster maken van elkaar en wil de wederzijdse gunfactor en maatschappelijke betrokkenheid vergroten.

Deelnemers kunnen zich voor de rally opgeven via de website van de organisatie www.tourunlimited.nl. In totaal is er plek voor 120 equipes.

Sidney Hiele van de Rotary Haarzuylens: “De Tour Unlimited Rally is niet zomaar een rally. Wij organiseren het in samenwerking met Remco Luksemburg. Luksemburg is een vermaard rally-uitzetter en zelf als navigator winnaar van onder andere de SLS en de Tulp. Voor alle drie de verschillende deelnemersklassen is hij al volop bezig een route uit te zetten met passende uitdaging.

Over Rotary Haarzuylens

Rotary is een wereldwijde serviceclub met 1.2 miljoen leden die zich inzetten voor maatschappelijke doelen. Naast de jaarlijkse Tour Unlimited Rally, organiseert Rotary Haarzuylens verschillende evenementen en steunt lokale initiatieven.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast