Midwinter Classic

Rally's & Ritten voor alle Auto's
Datum: zondag 26 januari 2020

Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo  |  Plaats: Heiloo, Nederland

 

De Midwinter Classic 2020 zal worden verreden op zondag 26 januari.

Nieuwe startplaats en nieuwe lunchlocatie

De MWC 2020 zal op zondag 26 januari starten en finishen bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Deze accommodatie beschikt over alle benodigde faciliteiten en parkeerruimte om ons gastvrij te kunnen ontvangen. Ook voor de tussenstop hebben we een nieuwe locatie gevonden. Deze keer zal de lunch worden geserveerd in het royale restaurant van Golfbaan Dirkshorn. Mooi landelijk gelegen en voorzien van een grote parking.

Heiloo

Route en kaartleessystemen

Door de keuze van bovenstaande locaties kunnen we de route meer naar het westen van Noord-Holland verleggen. Langs de duinen van de Noordzeekust en de Hondsbossche Zeewering is een verrassende route uitgezet via Sint-Maarten naar de lunch bij de golfbaan van Dirkshorn. Natuurlijk zal de fameuze en zeer bochtige Westfriese-Zeedijk in het parcours worden opgenomen.

Dirkshorn

Na de lunch komen we weer op wat bekender terrein. We rijden via de mooie rustige weggetjes en dijkjes in een grote lus om Heerhugowaard en Alkmaar weer terug naar Heiloo. In dit tweede traject is ook een “Special” opgenomen.

De kaartlezers hoeven vooraf niet lang te studeren. De hele Midwinter Classic wordt verreden volgens één kaartleessysteem: pijlen kortste route met zo min mogelijk gebruik van rode wegen.

Het eerste traject is uitgezet door Adrie Brugmans. Het tweede is van de hand van Jaap Daamen.

De lengte van de MWC 2020 zal ca. 190 kilometer bedragen.

Inschrijving

Er kan worden ingeschreven in 3 klassen: Masterklasse voor de cracks, Sportklasse voor de ervaren sportieve rijders en de Toerklasse voor de wat minder ervaren teams. Maar ook in de Toerklasse zal het rijden van de route een sportieve uitdaging zijn.

Er kan alleen online via deze site worden ingeschreven.

 

 

 

E-mail
pvdlans@planet.nl
Inschrijfgeld
vanaf € 130,00
Adres
Kennemerstraatweg 425
1851 PD Heiloo, Nederland

 

Kaart