Moustache Classic

Belgische Rally's & Ritten (VAS/BFOV/RACB)
Datum: zaterdag 23 november 2019 - zondag 24 november 2019

Locatie: Parochiehuis  |  Plaats: Bocholt, België

10DE MOUSTACHE CLASSIC WORDT EEN TWEEDAAGSE

Geïnteresseerden voor de Moustache Classic 2019 nemen best meteen hun agenda er even bij voor een belangrijke wijziging. Voor de jubileumeditie gaat Racing Team Moustache er iets speciaals van maken: vertrekken op zaterdagavond met deel 1 en na een overnachting gaat het op zondag terug richting Bocholt voor deel 2 en 3. Voor de vroege beslissers zijn er speciale voorwaarden in het hotel waar dag 1 eindigt.

Voorzitter Jeff Steensels: Tijdens één van de eerste RTM-bestuursvergaderingen van het jaar kwamen de classic mannen met een speciaal verzoek. Omdat het de tiende editie is, wilden ze eens iets anders doen. Volgens het reglement moet een VAS classic binnen de 24 uur verreden worden. Dat zal nu ook het geval zijn maar dan wel met een overnachting erbij. We starten op de voorziene datum zaterdag 23 november maar het is die avond nog niet gedaan…

Wedstrijdleider Eddy Smeets: Collega-uitzetter Bart Babeliowsky en ik zijn ons jubileumidee gaan voorstellen in de werkgroep rittensport, onder andere omdat de 24 uur in het reglement initieel bedoeld werd als één dag. Niettemin stonden ze erg positief ten opzichte van ons voorstel. De editie 2019 zal er in grote lijnen zo uit zien:

- zaterdag 23 november van 16u30 tot 18u30: documentencontrole in Bocholt
- zaterdag 23 november om 19u01: start wagen nr 1 voor deel 1 (ong. 100 km)
- zaterdag 23 november omstreeks 22u20: aankomst deel 1 in Leende (NL)

- zondag 24 november om 9u01: start eerste deelnemer (op klassement na deel 1) voor deel 2 & 3
- zondag 24 november omstreeks 13u30: aankomst eerste deelnemer in Bocholt
- zondag 24 november om 16u00: prijsuitreiking in Bocholt 

Speciale voorwaarden in hotel Jagershorst te Leende

Het basis inschrijfgeld voor de Moustache Classic 2019 is conform het VAS-reglement 50 euro. Als organisatie zullen we wel opnieuw enkele andere pakketten voorstellen waarbij drank en eten voorzien is. Dat geldt echter niet voor de overnachting en het ontbijt. Dat is iets wat ieder team voor zichzelf moet beslissen: terug naar huis gaan, zelf een slaapplaats in de buurt zoeken of het voorgestelde hotel zélf boeken.

Als organisatie hebben we goede afspraken kunnen maken met hotel Jagershorst in Leende (NL) waar deel 1 zal eindigen. Wie onze 10de editie niet wil missen, kan nu reeds een tweepersoonskamer boeken voor zaterdagavond 23 november aan een zeer gunstig tarief. Voor boekingen vòòr 1 augustus is dat 85 euro voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Een tweepersoonskamer gereserveerd tussen 1 augustus en 15 september voor dezelfde nacht kost 95 euro inclusief ontbijt. Dit is telkens exclusief de 3,5 euro per persoon service/citytax. Reserveringen na 15 september zijn volgens normale tarieven en als het hotel volzet blijkt, kan de organisatie daar niets aan doen.

De inschrijvingen voor de Moustache Classic zelf openen zoals ieder jaar op 15 augustus maar niets belet kandidaat-deelnemers om het hotel al te boeken. De regel dat het startnummer bepaald wordt op basis van betaling inschrijfgeld blijft ook in 2019 gelden.

 

 

 

E-mail
info@moustacheclassic.be
Inschrijfgeld
nnb
Adres
Kerkplein 12
3950 Bocholt, België

 

Kaart