Veendam-Leer-Veendam

Rally's & Ritten voor Klassiekers
Datum: zaterdag 6 juni 2020

Locatie: Museumplein  |  Plaats: Veendam, Nederland

 

Alweer de 17e editie van de Rally Veendam-Leer-Veendam!

Een rally voor zowel beginners als gevorderden met auto’s van een bouwjaar t/m 1979 en specials.

Er wordt voornamelijk via toeristische secundaire wegen gereden volgens het bol-pijl systeem en kaartleestrajecten. Hierover krijgt u voor de start d.m.v. een briefing uitleg. Het wedstrijd element wordt bepaald door klassementsproeven, regelmatigheidstrajecten en stempelposten met en zonder verrassingen.

Ieder jaar weer een heel gepuzzel om weer wat nieuws in de route op te nemen. De oud deelnemers weten onderhand wel dat ik altijd met 3 vaste onderdelen te maken heb, n.l. de grensovergang, het oversteken van de Autobahn A31 en een brug over de rivier de Ems. Logischerwijs komen bepaalde stukken weg dan toch ieder jaar weer voor in de route, dat is nu eenmaal niet anders.

Toch dit jaar weer een route uitgezet door prachtig natuurgebied met o.a. regularity’s waarin uiteraard als verrassing ook weer onverharde wegen zijn opgenomen.

Uiteraard probeer ik u ook weer te verschalken met instinkers, welke op cruciale punten door onze geweldige vrijwilligers zullen worden gecontroleerd.

Eind deze week (week 7) ga ik de gehele route inspecteren en de controle posten in plannen alsmede eventuele veiligheidscorrecties uitvoeren, want u weet dat ik de veiligheid van u en de vrijwilligers hoog in het vaandel heb staan.

Wij houden u op de hoogte.

Uw Ritmeester, Dick van Dijk.

 

 

Inschrijfgeld
€ 115,00 - € 185,00
Adres
Museumplein
9641 Veendam, Nederland

 

Kaart