Classic Spring Roads

Belgische Rally's & Ritten (VAS/BFOV/RACB)
Datum: zaterdag 21 maart 2020 - zondag 22 maart 2020

Locatie: MyHotel  |  Plaats: Malmedy, België

 

GEBEURTENIS

Parcours :

By vertrek uit Malmedy, van het MYHOTEL, ideaal gelegen, het parcours, getekend door Robert Rorife, zal de mooiste plekjes van de Belgische Ardennen en Eifel aandoen.. Prachtige wegen, mooie uitzichten en natuurlijk bochtige wegen, een selectief parcours. Het geheel wordt in een heel precies roadbook voor de deelnemers verwerk. Het parcours bedraagt verschillende regularity proeven.

De categorieën: TWO DAYS ou ONE DAY
elke deelnemend kies het meest geschikte


 

Two Days :

Parcours gereden in bol-pijl, met afstand en oriëntatie, weinig zonder afstand met oriëntatie, CH (TC), 2-3 CHS (TCS), regelmatigheidsritten, op asphalt en met +/- 0.5% zeer goede onverharde wegen.
Er wordt een specifieke FAMILIE-ranglijst opgesteld voor deelnemers die zich aanmelden via registratie en die exclusief gereserveerd zijn voor uitgebreide familieleden, zoals echtgenoten, vaders, moeders, zonen, dochters, neven, nichten … of alle anderen met een brede familieband.

Om bij de start van zaterdag 21 maart 2020 de volgorde te bepalen, zal er een willekeurige proloog op vrijdag 20 maart in de namiddag gereden worden als opening van deze 9de editie.


 

One Day :

CLASSIC

Parcours gereden in bol-pijl, met afstand en oriëntatie, weinig zonder afstand met oriëntatie, CH (TC), 2-3 CHS (TCS), regelmatigheidsritten, op asphalt en met +/- 0.54 % zeer goede onverharde wegen.

CLASSIC PLUS

Parcours gereden in bol-pijl, met afstand, stukken zonder afstand, 1 of 2 makkelijk gekleurde IGN kaarten 1/25.000, regelmatigheidsritten, CH (TC), CHS (TCS), op asphalt, en met +/- 1.5% zeer goede onverharde wegen.

EXPERT

Parcours gereden in bol-pijl met of zonder afstand en oriëntatie, Duitse pijl, IGN gekleurde kaarten 1/25.000 en/of 1/50.000, blind kaarten, CH (TC), CHS (TCS), CHSS (TCSS), regelmatigheidsritten, op asphalt, en met +/- 3.0 % zeer goede onverharde wegen.

 

 

Telefoon
+32 475 30 64 12
E-mail
willy.lux@classicspringroads.be
Inschrijfgeld
€ 265 tot € 1.365
Adres
Rue Devant les Grands Moulins 25
4960 Malmedy, België

 

Kaart