uur

RallyNewsDesk Top Rallyopgaven.

Vier, of soms vijf of zes, maal per jaar publiceren wij een Desk Top Rally opgave, ook wel een droog- of tafelrit genoemd.

Jaap Jongman, organisator van RallyControl, en af en toe een gast-uitzetter maakt iedere drie maanden de droogrit voor RallyNews en beantwoord tevens vragen over deze ritten en werkt stelselmatig het kampioenschap bij. 

Je kunt de oplossing voor het einde van de looptijd digitaal insturen. Je vult hiervoor de controlekaart in die bij iedere opgave staat vermeld. Door inzending neem je gratis deel aan het DTR kampioenschap.  

Ook kun je onderaan deze pagina opgaven van vorige jaren downloaden. Uiteraard kun je deze niet meer insturen, maar de juiste oplossing is eveneens te downloaden. 

 

De Desk Top Rally opgaven vallen buiten de competentie van de redactie van RallyNews.

Aanmelden DTR Nieuwsbrief

Meld je hier rechts aan voor de Nieuwsbrief over het DTR-Kamioenschap. Je ontvangt dan, zodra beschikbaar, informatie over opgaven, correcties, de uitleg e.d. En je weet het, meedoen aan het DTR-Kampioenschap is natuurlijk gratis.

Hieronder staat de meest actueleopgave die je nog kunt insturen voor het kampioenschap 2020.

Inzenden van opgave 5 kan tot en met zondag  6 december 2020 23:00 uur. Je hebt dus nog:

Opgave 5 - 2020

Dit is DTR opgave:
5-2020 “Wekerom”

Lees altijd vooraf het Algemeen Reglement!

In deze opgave navigeren we weer op een oer-Hollandse stafkaart. Van start tot finish moet een aaneengesloten route worden gereden waarbij alle op de kaart staande pijlen in nummervolgorde moet worden opgenomen.

Maar let op, deze opgave heeft een kortere looptijd. Vanaf maandag 7 december komen we weer met een special, de "Xmas Drive" en kun je de laatste en dubbele punten scoren voor het kampioenschap 2020.

Het Bijzonder Reglement is bij het kaartfragment gevoegd

OP 4 OKTOBER 13:00 UUR HEBBEN WIJ, DOOR EEN FOUTJE, HET KAARTFRAGMENT AANGEPAST. HEB JE HIERVOOR DE KAART GEDOWNLOAD EN INGESTUURD DAN GRAAG OPNIEUW. EXCUUS HIERVOOR, JAAP JONGMAN.

Komende droogritten meetellend voor het DTR Kampioenschap 2020

Opgave Naam startdatum einddatum
Opgave 6 Xmas Drive * 7 december 3 januari
  * deze droogrit telt dubbel  

Selecteer hieronderhet jaarvan voorgaande opgaven.

Image