RN logo2017 zwart

Aankomende
Rally's & Ritten

22
juni

28
sept

DHRC Club Challenge

Rally of Rit voor Clubleden
Datum: zaterdag 8 december 2018

Locatie: Nog niet bekend

 

De DHRC Club Challenge zal dit jaar voor de derde keer onder die naam worden verreden. Het is een echt clubevenement en daarom alleen toegankelijk voor leden. Niet-leden kunnen niet meedoen, de equipe dient tenminste één DHRC-lid aan boord te hebben. Maar niets weerhoudt u om meteen lid van de DHRC te worden. Doet u dat na 30 november, dan betaalt u voor uw lidmaatschap in 2018 niets.

De DHRC Club Challenge is evenals voorgaande jaren een redelijk serieuze rally met drie klassen:

  • De Expertklasse voor de zeer ervaren equipes;
  • De Sportklasse voor de ervaren equipes. Hen staat een leuke en uitdagende rally te wachten;
  • De Clubklasse voor de minder ervaren en beginnende equipes.

Voor alle klassen geldt dat er alles aan zal worden gedaan om de rally niet te moeilijk te maken en u met een brede glimlach in Hilvarenbeek aankomt. Maar de uitzetter zal niet nalaten u her en der in de luren te leggen.

U kunt deelnemen met uw klassieke auto met een bouwjaar van voor 1 januari 1989. Er is gezien de aard van deze rally geen Moderne Clubklasse voor onervaren equipes zonder klassieke auto.

Behalve een leuke en bovenal gezellige jaarafsluiting is de DHRC Club Challenge ook de plek waar de top drie van het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2018 wordt gehuldigd. Alle NK-rally’s zijn dan verreden en je moet het ijzer smeden als het heet is. Het is dus de kroon op de inspanningen van veel bestuurders en navigatoren. We huldigen hen in een sfeervolle ambiance.

Daarnaast zullen ook de clubkampioenen worden gehuldigd, die in 2018 hun beste kunnen hebben getoond tijdens de KLIP’s en tijdens deze DHRC Club Challenge, die ook nog eens anderhalf keer zal meetellen voor het clubkampioenschap.

Het bestuur neemt de organisatie van deze DHRC Club Challenge op zich: Ritmeester Jacques Limpens zet de rally uit en Fred Hak controleert hem. Het voltallige bestuur zorgt voor de locatie, de logistiek en de verdere organisatie. Het bestuur zal er alles aan doen om dit evenement tot een succes te maken.

De start is bij Akkermans leisure & golf in De Heen.

 

 

 

 

 

E-mail
contact@dhrc.nl
Inschrijfgeld
nnb