Memorial Maus Gatsonides

Rally of Rit voor Clubleden
Datum: zaterdag 29 september 2018 00:00

Locatie: De Zoete Inval  |  Plaats: Haarlemmerliede, Nederland

 

Op 29 september van dit jaar wordt de 20e ‘Memorial Maus Gatsonides’ verreden. 

Een klassieke rit, een jubileum editie!

Op dit moment zijn wij als organisatieteam al druk doende om voor jullie weer een uitdagend, spannend maar ook gezellig evenement te organiseren.

We starten en finishen dit jaar in en rond de stad waar Maus Gatsonides lang gewerkt en gewoond heeft, dat is Haarlem. We gaan naar Heemstede, Bentveld, Zandvoort, naar de Waarderpolder en nog veel meer. Onze start- en finishlocatie is dit jaar ‘de Zoete Inval’ in Haarlemmerliede. Een goed bereikbare locatie met een hotel erbij, voor deelnemers die willen blijven overnachten.

We zijn heel blij dat ook dit jaar de zeer ervaren rally- en rittenspecialisten Kees van Hattum en Ton den Uyl de diverse trajecten gaan uitzetten. Een Sportklasse, een Toerklasse en zeker ook weer de vorig jaar ingezette Instapklasse voor de beginnende ‘rallyrijders’.

Bij voldoende animo organiseren wij weer een ‘kaartlees cursus voor beginners’ in september.

De ‘Maus’ staat open voor alle typen Triumph. Wil je met een ‘andere’ Triumph meedoen dan ben je van harte welkom.

Wij vinden het belangrijk dat zich net als vorig jaar ‘nieuwe’ deelnemers aanmelden. Je zoon, je dochter, neem ze mee. Ken je mensen met een Triumph, vertel hen over die gezellige en uitdagende ‘Maus’. Breng je nieuwe deelnemers aan, dan verdien je daarmee ook nog wat. ‘Wat’ is nu nog even een verrassing…..

Zet maar alvast dik in je agenda 29 september de MMG 2018, je bent er dan bij!

Team MMG 2018 

 

 

E-mail
teamtr@trclub.nl
Inschrijfgeld
€ 150,00
Adres
Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE Haarlemmerliede, Nederland

 

Kaart