Gaan de marshals met pensioen?
Afdrukken

Gaan de marshals met pensioen?

 

Gaan de marshals het afleggen tegen de RallyApp van Isource?

Meerdere marshals van o.a. de Amac maken zich zorgen over het voortbestaan van hun hobby. Moeten ze binnenkort met pensioen? Een creatieve marshal heeft een cartoon (met een knipoog naar de RallyApp) gemaakt met het verzoek aan RallyNews dit op de website te publiceren. En natuurlijk doen we dit voor deze mannen en vrouwen die al vele jaren, door regen en wind geteisterd, klaar staan voor onze hobby. Zelfs in de winter!

De App blijkt inmiddels van de meeste kinderziektes verlost en biedt een mooi hulpmiddel voor zowel organisator als deelnemer. Maar toch zien veel deelnemers liever een controle of een bemande TC van vlees en bloed langs de route waar vaak een kort praatje mee gemaakt kan worden, of door hen zelfs snoep wordt uitgedeeld. 

Beiden hebben hun voor- en nadelen. De meeste reacties op social media zijn vriendelijk en laten betrokkenheid zien. Duimpje omhoog, hartje erbij, maar gaat dit misschien op den duur polariseren? Heb jij hierover een mening laat dit onder aan deze pagina weten.