Kaartleescursussen
Afdrukken

Kaartleescursussen

Write a comment

 

In januari 2024 (maar ook op speciale aanvraag voor groepen) organiseert Rallywereld weer drie verschillende cursussen. Zo kom je aanmerkelijk béter voorbereid aan de start van elke kaartleesrally. Je kennis, routine en zelfvertrouwen worden aanmerkelijk vergroot. Eerdere cursussen werden door deelnemers gewaardeerd met een 8,4 gemiddeld. Alle cursussen beginnen om 09.00 c.q. 09.30 uur en duren de hele dag. Een broodjeslunch is inbegrepen. Je ontvangt goed cursusmateriaal. De kaartleescursussen kosten € 140 per equipe van twee personen. De regularitycursus kost € 160 per equipe. Inschrijven kan op www.caferallycompetitie.nl/kaartleescursussen

Zaterdag 20 januari 2024: Beginnerscursus

Vanuit Apeldoorn; aan bod komt alles wat er komt kijken bij het rijden van kaartleesritten op toerklassenniveau. De basisbegrippen, het samenspel als equipe, wat je mag verwachten op een rallydag, en de meest gebruikelijke kaartleessystemen. Alles komt uitgebreid aan bod in de ochtend. In de middag is er oefenrit, waarin je maar liefst vier systemen zélf gaat ervaren in de praktijk. Met uitleg achteraf, uiteraard. En een gezellige borrel ter afsluiting. Deze beginnerscursus kun je in Naarden ook op twee avonden volgen, resp. op 12 en 14 maart 2024.

Zaterdag 20 januari 2024: Gevorderdencursus

 Vanuit Apeldoorn; deze cursus is bedoeld voor equipes die op sportklasseniveau betere prestaties willen neerzetten. Ook ervaren sportklassers die merken dat ze steeds fouten blijven maken kunnen we betere equipes maken. Aan de orde zijn onder andere: herconstructies, verlegde wegen, veranderde wegaansluitingen, kaartmanipulaties en al het andere dat de sportklasse uitdagend maakt. Daarna is er een oefenrit met duidelijke uitleg achteraf. En een afsluitende borrel. Deze gevorderdencursus kun je in Naarden ook op twee avonden volgen, resp. op 12 en 14 maart 2024.

Zaterdag 27 januari 2024: Regularity-cursus

In de regio Apeldoorn. U leert de grondbeginselen van een regelmatigheidstraject. Hoe om te gaan met de snelheidstabellen en wat zijn de do’s en dont’s. Door maar liefst 8 regularities te laten leert u snel in de praktijk. Er is ook een visgraattraject bij, zodat u dit óók kunt oefenen. Na deze cursusdag staat u veel sterker in uw schoenen en heeft u meer zelfvertrouwen getankt.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast