Moustache Classic

Belgische Rally's & Ritten (VAS/BFOV/RACB)
Datum: zaterdag 24 november 2018

Locatie: Parochiehuis  |  Plaats: Bocholt, België

 

MC2017 MET MEER DAN 100 DEELNEMERS !

De Moustache Classic is een kaartleesrit voor elke autosportliefhebber. De Classic wordt verreden over ongeveer 230 km volgens het VAS Classic reglement. De deelnemers krijgen bol-pijlopdrachten (gewoon en gestileerd) alsook kaartmateriaal met puntenrit, pijlenrit, ingetekende lijn, blinde lijn en blokkaderit voorgeschoteld. Info over de systemen kan u terugvinden in het algemene VAS Classic-reglement.

De Moustache Classic wordt opgedeeld in klassen per bouwjaar van de wagen: Oldtimer klasse, Youngtimer klasse en Tourtimer klasse. Hou er rekening mee dat u over een VAS-licentie moet beschikken om deel te nemen. Dit mag ook een daglicentie zijn die verkrijgbaar is bij de documentencontrole ‘s morgens. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er géén Moustache rondrit georganiseerd worden maar enkel de VAS Classic.

Met nog een weekend te gaan, telt de Moustache Classic 2017 sinds vandaag 10 november meer dan 100 inschrijvingen. De trend van een dalend aantal inschrijvingen, zoals bij andere VAS Classics eerder dit jaar, lijkt dus (weeral) niet van toepassing op de slotmanche. Dat stemt de organisatie erg tevreden. De geleverde inspanningen - een mooie en handige website, tijdige reclame via flyers, een pittig parcours met achteraf een duidelijke uitleg, ... - werpen hun vruchten af. Wie nog wil meedoen, maakt best zijn inschrijving online in orde want na maandag 13 november is het te laat...

Ook het toekennen van de startnummers - deelnemers kriijgen een nummer op het moment van betalen - werkt weer erg handig: de meeste teams maakten dit al in orde. Hou er rekening mee dat het inschrijfgeld betaald dient te worden vòòr maandag 13 november en dat alle banken zaterdag 11 november gesloten zijn. U kan de status van de betaling checken in de rubriek deelnemers. De last minute inschrijving en/of betaling zorgt ervoor dat enkele toppers achteraan in het veld starten, iets wat de spanning zeker ten goede zal komen.

Inmiddels zijn ook de goedkeuringen van alle gemeenten binnen. De route "staat" dus en de roadbooks kunnen eerstdaags in druk gaan. De trofeeën zijn besteld en de administratieve voorbereidingen zijn op kruissnelheid. Hou de Facebook-pagina van Sezoensrally en deze website in de gaten voor meer nieuwtjes de komende tijd..

 

 

E-mail
info@moustacheclassic.be
Inschrijfgeld
€ 50,00 - € 110,00
Adres
Kerkplein 12
3950 Bocholt, België

 

Kaart