ING Ardenne Roads

Belgische Rally's & Ritten (VAS/BFOV/RACB)
Datum: zaterdag 21 april 2018 - zondag 22 april 2018

Locatie: Radisson Blu Hotel  |  Plaats: Spa, België

 

Rallye en weekend onder vrienden


De ING Ardenne Roads is een regelmatigheidproef, voorbehouden voor sport- en prestigevoertuigen gebouwd voor 1969. Het biedt bovendien een prachtige geasfalteerde route rond Spa, de bakermat van de automobielsport, alsook de lange kronkelende en pittoreske wegen doorheen de Ardennen. Dit evenement, intussen een klassieker op de kalender, zet de traditie voort van de gentlemen drivers van vroeger, met hun sportieve geest, hun vriendelijkheid en hun hoffelijkheid.

Maar de ING Ardenne Roads is ook, en vooral, de ontmoeting van gepassioneerde vrienden die aan het begin van de lente graag eens samenkomen om aangename momenten te delen. Trajectoire ontvangt elk jaar nieuwe aanhangers van de automobielreligie. Zij die verleid worden door de goede ontvangst en de welwillendheid van het ervaren team, komen op hun beurt terug in het gezelschap van andere vrienden.

17e uitgave

Al 17 jaar! Er wordt wel eens gezegd dat wie iets wil ondernemen, niet te veel mag nadenken.
En het is waar dat ik indertijd alleen maar een hoogwaardige rally van slechts één weekend wilde organiseren te Spa, vlak na de winter, opdat onze rally de eerste ontmoeting van het jaar zou worden.
De oudsten onder u herinneren zich dat die rally toen de “Ardenne Bleue Classique” heette.
Vanaf 2003 steunde ING Private Banking ons en werd de naam veranderd in “ING Ardenne Bleue”. En in 2007 werd die “ING Ardenne Roads”.

Dankzij “ING Private Banking” konden we van onze rally een van de 2 grote rally’s in België maken.
"Chique sport " bij uitstek, deze rally is de deken van de hoogwaardige rally’s in ons land en de enige die er prat kan op gaan dat hij al zoveel jaar een vijftiental vooroorlogse sportwagens laat deelnemen. Wat een schouwspel!

Hotels - Catering - Diner ING Private Banking

Zoals gewoonlijk verblijven wij gedurende het hele weekend in het Radisson Blu Palace Hotel en het Silva Hotel – Spa Balmoral, beiden bieden alle comfort van een viersterrenhotel.

U wordt er onthaald vanaf zaterdagochtend, maar U kunt reeds de nacht van vrijdag op zaterdag uitsluitend via onze inschrijvingsformulier online reserveren.

De middaglunches worden door onze cateraar georganiseerd op schlecht bekende plaatsen die deel uitmaken van het plaatselijk erfgoed.

Dankzij onze partner ING Private Banking wordt U op zaterdagavond op het diner in de grote zaal van het Casino Spa tegenover het Radisson Blu Palace Hotel uitgenodigd.

 

 

 

Telefoon
+32 474 660 144
Inschrijfgeld
€ 1.575,00
Adres
Place Royale 39
4900 Spa, België

 

Kaart