Ronde door Vlaanderen

Belgische Rally's & Ritten (VAS/BFOV/RACB)
Datum: zaterdag 16 februari 2019

Locatie: Restaurant Au Beau Jardin  |  Plaats: Menen, België

Ronde door Vlaanderen Historic Regularity Rally – 16 februari 2019

Op zaterdag 16 februari 2019 zal het West-Vlaamse Waregem fungeren als startplaats van de 19e editie van de Ronde door Vlaanderen – een Regularity Rally voor (vooral) oude wagens.

Marathon
Tijdens de 12 uur durende wedstrijd, worden niet minder dan 400 wedstrijdkilometers afgelegd - de naam Marathon meer dan waardig.

Regularity
Niet de snelheid, maar wel de regelmatigheid zal het klassement van deze wedstrijd bepalen. Op de diverse Regularity Tests (RT’s), die aan maximum 50 km/uur gereden zullen worden, staan tientallen geheime finishcontroles opgesteld.

Systemen
De wedstrijd zal een gezonde mix van bol-pijl en kaartlezen (1:25.000) bevatten.

Transponder
De tijdopname op de Regularity Tests verloopt volledig automatisch. Een transponder die in de auto wordt gemonteerd vangt het signaal op van de verborgen opgestelde finishcontroles langs het traject.

50 teams
Inschrijven voor “de Ronde” kan vanaf maandag 31 december via www.hemicuda.be. Wees er op tijd bij, want er worden slechts 50 teams toegelaten. De wedstrijd is open voor standaard
wagens met een groene keuringskaart, die ingeschreven werden tot en met 2002. Het gebruik van een GPS is verboden. Deelnemen aan de Ronde door Vlaanderen kost 200 EUR per team. De inschrijving omvat onder andere het roadbook, de verzekering, rallyborden, het gebruik van de transponder en het diner op het einde van de wedstrijd.

 

 

 

E-mail
info@hemicuda.be
Inschrijfgeld
€ 200,00
Adres
Moeskroenstraat 700
8930 Menen, België

 

Kaart